Clipa

Oana Maria Cajal: Să fie culoare!

Autor: Clipa • Rubrica: Eveniment • Oct 2015  Printează acest articol

„Dintr-odată, destul de recent, am realizat că nu am destul timp pentru cât de mult aş avea de spus. Am reînceput să pictez. Imaginile sunt mai rapide decât cuvintele! Ardeam de nerăbdare să pictez viaţa sub toate înfăţişările ei: frumuseţea, disperarea, dumnezeirea, spaima, calmul, întunericul, lumina… Pictez ca să vă incit să celebraţi viaţa!”.

Cuvintele Oanei Maria Cajal se reflectă și în lucrările prezentate în expoziția personală de pictură Just Imagine, găzduită de Galeria Senso din București. În cadrul vernisajului din 8 septembrie, cuvântul de introducere a fost rostit de criticul de artă Dr. Doina Păuleanu, Directorul Muzeului de Artă din Constanța.

Dramaturgul, scenaristul și artistul plastic Oana Maria Cajal este membră a Asociaţiilor New Dramatists și Dramatists Guild of America din New York, Playwrights Workshop Montréal, Playwrights Guild of Canada, a Uniunii Scriitorilor din România, UCIN şi UNITER. După șase expoziții personale și lansări de albume de artă, Just Imagine este cel mai nou proiect de artă vizuală semnat de Oana Maria Cajal.

unnamed-9

Let it be

unnamed-18

unnamed-11

CNN, mon amour

unnamed-10

The lunatics from Balcic

unnamed-12

Posters for Unwritten Plays

unnamed-7

Kaleidoscope  happenings

unnamed-6

Autoportrait with gastropods

unnamed-1

Autoportrait with clairvoyant gastropods

Cum comentati?